Reverserte cookies

Superdigge kjeks med mørk sjokoladedeig og hvite sjokoladebiter! 8 stk.

Ingredienser

  • 50g mykt smør

  • 150g brunt sukker

  • 1 egg

  • 1ss vaniljesukker

  • 25g bakekakao

  • 120g mel

  • 0.5ts natron

  • 1 klype salt

  • 100g hvit sjokolade

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 175c over- og undervarme

  • Ha smør og sukker i en bolle og visp kremete

  • Legg til egg og vaniljesukker og visp igjen

  • Rør inn alle resterende ingredienser utenom sjokoladen

  • Kutt sjokoladen i biter og rør inn halvparten

  • Sett kjeksdeigen i fryseren i 15 minutter

  • Sett fram et stekebrett med bakepapir

  • Ta 1 og 1 spiseskje med kjeksdeig og rull til kuler

  • Ha de på stekebrettet

  • Press resten av sjokoladebitene på toppen av kulene

  • Stek på midterste rille i 15-20 minutter

  • La avkjøles etter steking

  • Enjoy! TIPS:

  • Bruk glutenfritt mel for glutenfri versjon!