En obligatorisk snacks til juletiden! 18 stk.
Ingredienser
150g delfiafett
100g sjokolade
1 egg
1.5dL sukker
50g puffet ris (ca. 8dL)
Valgfritt: Revet klementinskall
Fremgangsmåte
Smelt delfiafett og sjokolade i et vannbad
Visp sukker og egg til eggedosis
Vend inn sjokoladeblandingen i eggedosisen
Legg til puffet ris og bland godt
Plasser ut 18 muffinsformer på et brett
Ta 1 spiseskje risbolleblanding per muffinsform
Valgfritt: Riv over klementinskall NB!: Skyll skallet godt
Sett risbollene til kjøling i kjøleskapet
TIPS:
Revet klementinskall funker best med mørk sjokolade.
Bruk den typen sjokolade du selv foretrekker
Puffet ris fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker
Strø over havsalt for ekstra smak
Legg til 1ss sterk kaffe for ekstra piff
Comments