Rislapper

Risgrøt til over fra julen? Lag rislapper! 1-2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2.5dL kald risgrøt

  • 1 stort egg

  • 1.5ss sukker

  • 1ts vaniljesukker

  • 0.5ts bakepulver

  • 0.5ts kardemomme

  • 1 klype kanel

  • 1 klype salt

  • 0.5dL havremel

  • Topping: Vaniljekesam, melis og ferske jordbær

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene utenom toppingen i en bolle

  • Bland godt sammen

  • Varm en stekepanne med litt smør

  • Stek 3-4 pannekaker på middels varme under lokk

  • Flipp pannekakene når de bobler på toppen

  • Server med valgfri topping:

  • Vaniljekesam, melis og ferske jordbær kuttet i biter

  • Enjoy! TIPS:

  • Havremel kan byttes ut med hvetemel