top of page

Rosa blomkålsuppe

Instagramvennlig med en liten twist. 2 porsjoner

Ingredienser

  • 1 lilla blomkål

  • 2 sjalottløk

  • 3-4 fedd hvitløk

  • 0.5 rød chili

  • 2 terninger kyllingbuljong

  • 3-4dL vann

  • 3-4dL melk

  • Salt og pepper

  • sitronsaft Topping:

  • Creme fraiche

  • chilimix

  • fersk kruspersille

  • Granateplekjerner

  • pistasjnøtter


Fremgangsmåte:

  • Rens, skyll og kutt blomkålen i små biter

  • Grovhakk sjalottløk, hvitløk og chili

  • Ha alt i en kjele med litt olivenolje og fres i 5 minutter

  • Hell i melk, vann og ha i kyllingbuljongterningene

  • Ha også i sitronsaft, salt og pepper

  • Kok opp og la småkoke under lokk i 15 minutter

  • Rens i mellomtiden 0.5 granateple

  • Grovhakk også noen pistasjnøtter og litt fersk kruspersille

  • Når suppa har kokt ferdig: ha den over i en blender

  • Blend godt og fordel på to boller

  • Ha over litt creme fraiche og chili mix

  • Dryss over kruspersille

  • Ha også over granateplekjerner og pistasjnøtter Enjoy!


bottom of page