Chewy og gewy, med masse smak! 2-3 porsjoner.
Ingredienser
50g mykt smør
50g havrekjeks
150g brunt sukker
1 egg
1ss vaniljesukker
120g mel
0.5ts natron
1 klype salt
100g melkesjokolade
4 marshmallows
Fremgangsmåte
Ha smør og brunt sukker i en bolle og visp kremete
Legg til egg og vaniljesukker og visp igjen
Ha havrekjeksene i en brødpose og knus til smuler
Ha knuste kjeks, mel, natron og salt i bollen
Bland godt og vend så inn melkesjokoladebitene
Sett deigen i fryseren i minst 1 time
Forvarm stekeovnen til 175c over- og undervarme
Ta kjeksdeigen ut av fryseren
Ta en og en spiseskje kjeksdeig og rull til kuler
Sett de inn i ovnen o gla steke i 15 minutter
Klipp samtidig marshmallowsene i små biter
Etter steking: Ta ut kjeksene av ovnen
Ha på marshmallows og ekstra sjokolade
Sett kjeksene inn i ovnen igjen og stek i 3 minutter
La kjøles på stekebrettet etter steking og enjoy!
TIPS: Lag kjeksene glutenfri ved å bruke glutenfritt mel (60g glutenfritt mel og 60g havremel) og glutenfri havrekjeks.
Comments