To versjoner av en enkel og digg snacks! Totalt 8 stk.
Ingredienser - Maiscrunch
100g sjokolade
100g spanish corn
1 håndfull rosiner
1 håndfull tørkede tranebær
Fremgangsmåte - Maiscrunch
Smelt sjokoladen over et vannbad
Bland corn, rosiner, tranebær og smeltet sjokolade i en bolle
Rør til alt er dekket av sjokoladen
Fordel blandingen på 4 klumper på et brett med bakepapir
Frys til sjokoladen har stivnet og nyt!
Ingredienser - Snickerscrunch
100g sjokolade
100g cashewnøtter
1 håndfull salte peanøtter
2ss fløtekaramell (smeltet)
Litt flaksalt til topping
Fremgangsmåte - Snickerscrunch
Smelt sjokoladen over et vannbad
Bland nøttene med halvparten av sjokoladen
Fordel på 4 klumper på et brett med bakepapir
Flat ut og fordel over karamellen
Dekk karamellen med resten av den smeltede sjooladen
Strø over flaksalt og frys til de har stivnet
Comentários