Sjokocrunch

To versjoner av en enkel og digg snacks! Totalt 8 stk.

Ingredienser - Maiscrunch

  • 100g sjokolade

  • 100g spanish corn

  • 1 håndfull rosiner

  • 1 håndfull tørkede tranebær

Fremgangsmåte - Maiscrunch

  • Smelt sjokoladen over et vannbad

  • Bland corn, rosiner, tranebær og smeltet sjokolade i en bolle

  • Rør til alt er dekket av sjokoladen

  • Fordel blandingen på 4 klumper på et brett med bakepapir

  • Frys til sjokoladen har stivnet og nyt!

Ingredienser - Snickerscrunch

  • 100g sjokolade

  • 100g cashewnøtter

  • 1 håndfull salte peanøtter

  • 2ss fløtekaramell (smeltet)

  • Litt flaksalt til topping

Fremgangsmåte - Snickerscrunch

  • Smelt sjokoladen over et vannbad

  • Bland nøttene med halvparten av sjokoladen

  • Fordel på 4 klumper på et brett med bakepapir

  • Flat ut og fordel over karamellen

  • Dekk karamellen med resten av den smeltede sjooladen

  • Strø over flaksalt og frys til de har stivnet