Sjokoklementiner

Klementiner dyppet i sjokolade, med havsalt på toppen! Ja takk!! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 3 klementiner

  • 50g mørk kokesjokolade

  • Havsalt

Fremgangsmåte

  • Start med å skrelle klementinene

  • Del de i to og fjern det hvite i midten

  • Del så klementinene i båter

  • Smelt kokesjokoladen i et vannbad

  • Finn fram et fat/brett som passer i kjøleskapet

  • Legg på et bakepapir

  • Når sjokoladen er smeltet, dypp halvparten av

  • hver klementinbåt i sjokoladen

  • Legg klementinbåtene med sjokolade på brettet

  • Strø over havsalt

  • Sett til kjøling i kjøleskapet i 15-30 minutter

  • Server! :)


TIPS:

  • Du kan bruke annen type sjokolade

  • Du kan bytte ut havsaltet med flaksalt

  • Klementinen kan byttes med hvilken som helst annen frukt