Fyldig smak og konsistens, med en søt kjerne. 4-5 store muffins.
Ingredienser
100g smør
0.5ts pulverkaffe
1dL vann
1 egg
150g creme fraiche
2ss bakekakao
0.5ts natron
1 klype salt
150g sukker
2.5dL mel
4-5ss vaniljekrem
Frysetørkede bringebær Sjokoladeglasur:
100g romtemperert smør
4ss kremost naturell
240g melis
4ss bakekakao
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180c over- og undervarme
Smelt smøret og bland med pulverkaffen, vann, egg og creme fraiche
Ha bakekakao, natron, salt, sukker og mel i en bolle og bland godt
Bland tørre og våte ingredienser sammen
Bland og fordel røren på 5 store muffinsformer - ta vare på litt av røren
Ha vaniljekrem i en brødpose og kutt av tuppen på posen
Klem vaniljekrem i midten av muffinsene
Dekk toppen av vaniljekremen med ekstra røre
Stek muffinsene i 20-25 minutter på midterste rille
Lag glasuren ved å piske smøret kremete
Bland inn kremost, etterfulgt av melis og bakekakao
La muffinsene kjøle seg ned etter steking
Ha glasur på 4 av 5 muffins og smuldre den siste over de andre
Dryss over frysetørkede bringebær og enjoy!
Comments