Sjokoladesnurr

Superrask kake i porsjonsform! 1-2 porsjoner.

Ingredienser

  • 0.5 banan

  • 10ss mel (hvetemel/havremel/annen type mel)

  • 2ts vaniljesukker

  • 1ts bakepulver

  • 1-4ss melk

  • 1 klype salt

  • 2ss mykt smør

  • 3ss sukker

  • 1ss bakekakao

  • 2 remser hvit sjokolade

  • 2 remser melkesjokolade


Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme

  • Finn fram en bolle

  • Ha i banan, mel, bakepulver, vaniljesukker og melk

  • Bland til en fast deig. For klissete? Ha i mer mel. For fast? Ha i mer melk!

  • Rull ut deigen på plastfolie og form til et rektangel

  • Bland sammen mykt smør, sukker og bakekakao

  • Smør kakaoblandingen utover deigen

  • Kutt sjokoladen i små biter og strø over

  • Rull deigen til en pølse og kutt i 4 biter

  • Plasser de i en ildfast, sirkulær porsjonsform

  • Strø over ekstra sukker

  • Stek på midterste rille i 25-30 minutter

  • Fjern fra formen etter steking og server!