Smiliskrem

Sjokolade og karamell. En perfekt kombo! 4 porsjoner.

Ingredienser

  • 2.5dL kremfløte

  • 200g søtet kondensert melk

  • 1 klype vaniljepulver

  • 1 klype salt

  • 1 liten smilsjokoladeplate

  • 1 rull smilsjokolade

  • Sjokoladesaus

  • Karamellsaus

Fremgangsmåte

  • Finn fram en bolle

  • Ha i kremfløte, vaniljepulver og salt

  • Pisk det til krme

  • Legg til søtet kondensert melk og vend inn

  • Skjær sjokoladeplaten i biter og rullen i to

  • Ha det i iskremrøra og vend igjen

  • Finn fram en frysesikker form og hell i røren

  • Flat ut iskremen

  • Hell sjokolade- og karamellsaus ned langs midten

  • Rør det forsiktig inn i et mønster

  • Dryss over ekstra biter med sjokolade og dekk toppen av iskremen med plastfolie/lokk

  • Frys det i minst 6 timer, helst over natten

  • Enjoy!