Sjokolade og karamell. En perfekt kombo! 4 porsjoner.
![](https://static.wixstatic.com/media/cff80b_b5fd892bf2b04b6eb099832f67f92f47~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_262,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/cff80b_b5fd892bf2b04b6eb099832f67f92f47~mv2.jpg)
Ingredienser
2.5dL kremfløte
200g søtet kondensert melk
1 klype vaniljepulver
1 klype salt
1 liten smilsjokoladeplate
1 rull smilsjokolade
Sjokoladesaus
Karamellsaus
Fremgangsmåte
Finn fram en bolle
Ha i kremfløte, vaniljepulver og salt
Pisk det til krme
Legg til søtet kondensert melk og vend inn
Skjær sjokoladeplaten i biter og rullen i to
Ha det i iskremrøra og vend igjen
Finn fram en frysesikker form og hell i røren
Flat ut iskremen
Hell sjokolade- og karamellsaus ned langs midten
Rør det forsiktig inn i et mønster
Dryss over ekstra biter med sjokolade og dekk toppen av iskremen med plastfolie/lokk
Frys det i minst 6 timer, helst over natten
Enjoy!