Fyldig og lett på samme tid, med masse forskjellige smaker! 2 porsjoner.

Ingredienser - salat
1.5dL quinoa
3dL vann
65g spinat
0.5 mango
2 nektariner
2 håndfuller pinjekjerner
50g fetaost
Ingredienser - dressing
1ts sitronskall
0.5dL sitronsaft
1ss olivenolje
2ss honning
1 sjalottløk
1 håndfull gressløk
1ts salt
1ts pepper
Fremgangsmåte
Start med å skylle quinoaen i kaldt vann i 2-3 minutter
Ha det i en kjele og varm til fuktigheten er vekk
Hell i vann og kok opp
Skru ned varmen og la småkoke i ca. 15 minutter
Kjøl ned quinoaen etter koking
Finhakk sjalottløk og gressløk, og riv sitronskallet
Ha alle ingrediensene til dressingen i en bolle
Bland godt
Kutt mango i biter og nektariner i båter
Finn fram en stor bolle
Ha i quinoa, spinat, mango og nektariner
Strø over pinjekjerner og smuldre ovr fetaost
Hell over sausen og bland alt godt
Enjoy!
Comentários