Spinatpasta

En rask og digg pastarett, med et hint av grønt! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 200g tagliatelle

  • 1.5ss olivenolje

  • 0.5 gul løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 200g aromasopp

  • 150g spinat

  • 1dL kokt vann

  • 1 kyllingbuljongterning

  • 1.5dL kremfløte

  • 50g revet parmesan

  • Pepper + salt

  • Oregano

  • Topping: Revet parmesan og chiliflak


Fremgangsmåte

  • Kok pasta slik pakken tilsier

  • Finhakk løk og hvitløk, og skjær soppen i skiver

  • Forvarm en dyp stekepanne med olivenoljen

  • Fres spinaten i ca. 2 minutter og ha på en tallerken

  • Ha løk, hvitløk og sopp i stekepannen

  • Fres til løken er blank og soppen gjennomvarmet

  • Krydre med salt, pepper og oregano

  • Hell i vann, buljong og kremfløte

  • La småkoke til det reduseres og tykner

  • Skru av varmen og ha i revet parmesan

  • Rør til parmesanen har smeltet og ha i spinaten

  • Smak til sausen med ekstra krydder

  • Hell av vannet til pastaen og ha pastaen i sausen Rør til alt er blandet og ha på to tallerkener

  • Topp med ekstra revet parmesan og chiliflak