Stekt ris

Enkel og digg rett! 1 porsjon.

Ingredienser

  • 1dL ris

  • 1 gulrot

  • 1/4 løk

  • 1 vårløk

  • 2 egg

  • 2ss soyasaus

  • Salt + pepper + chiliflak

Fremgangsmåte

  • Start med å tilberede risen slik pakken tilsier

  • Finhakk gulrot, løk og vårløk

  • Fres grønnsakene i en stekepanne med litt olje

  • Legg til ferdigkokt ris og soyasaus

  • Bland godt

  • La steke mens du blander eggene i en bolle

  • Skyv grønnsaker og ris til siden av stekepannen og ha i eggene

  • La steke i 1-2 minutter på middels høy varme

  • Bland eggene til eggerøre, og rør så inn med ris og grønnsaker

  • Krydre med salt, pepper og chiliflak og server

  • Strø gjerne ekstra vårløk på toppen!


TIPS:

  • Legg til, eller trekk fra mengden soyasaus slik du selv foretrekker ;)

  • Lag restemiddag ved å bruke grønnsakene du har i kjøleskapet!