Superdigg bakt potet

En klar favoritt! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2 store poteter (trenger ikke være bakepotet)

  • 1 pk smårettbacon (150g)

  • 1 gul paprika

  • 4ss kesam

  • Valgfritt: Gressløk + salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 225c over- og undervarme

  • Skyll potetene med skallet på i varmt vann

  • Stek potetene i ovnen (uten folie) i 60 minutter

  • Kutt paprikaen i biter og fres i en stekepanne

  • Krydre med litt salt og pepper

  • Når paprikaen er blank, ha den over i en skål

  • Bruk samme stekepanne og stek bacon

  • Når baconet er ferdigstekt, la det renne av seg på et tørkepapir

  • Ta potetene ut av ovnen og kutt et kryss i de

  • Klem på sidene av potetene, så krysset åpner seg

  • Fyll kryssene med topping: 1. Kesam 2. Bacon 3. Paprika 4. Gressløk (finhakket)

  • Server alene, eller som tilbehør til en rett!


Tips: Bytt ut ingrediensene du ikke har lyst på/liker med noe du faktisk liker! Vær kreativ!