En klar favoritt! 2 porsjoner.
Ingredienser
2 store poteter (trenger ikke være bakepotet)
1 pk smårettbacon (150g)
1 gul paprika
4ss kesam
Valgfritt: Gressløk + salt og pepper
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 225c over- og undervarme
Skyll potetene med skallet på i varmt vann
Stek potetene i ovnen (uten folie) i 60 minutter
Kutt paprikaen i biter og fres i en stekepanne
Krydre med litt salt og pepper
Når paprikaen er blank, ha den over i en skål
Bruk samme stekepanne og stek bacon
Når baconet er ferdigstekt, la det renne av seg på et tørkepapir
Ta potetene ut av ovnen og kutt et kryss i de
Klem på sidene av potetene, så krysset åpner seg
Fyll kryssene med topping: 1. Kesam 2. Bacon 3. Paprika 4. Gressløk (finhakket)
Server alene, eller som tilbehør til en rett!
Tips: Bytt ut ingrediensene du ikke har lyst på/liker med noe du faktisk liker! Vær kreativ!
Comments