Syrlig potetsalat

Potetsalat pimpet opp med syltet rødløk og hvitløk. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 200g kokefaste poteter

  • 150g creme fraiche

  • 2 båter sitron

  • 6 sylteagurkskiver

  • 1 fedd syltet hvitløk

  • ca. 2ss syltet rødløk

  • 0.5ts salt

  • 0.5ts pepper

  • 2ss finhakket dill

Fremgangsmåte

  • Kok potetene med litt salt i 15-20 minutter

  • Hell av vannet og la avkjøles etter koking

  • Kutt potetene i biter og sett til siden

  • Finhakk sylteagurk, syltet hvitløk og rødløk

  • Ha det i en bolle sammen med creme fraiche

  • Klem i saften fra sitronbåtene

  • Legg til dill og krydre med salt og pepper

  • Bland godt og legg til potetbitene

  • Bland igjen

  • Topp med ekstra dill og syltet rødløk

  • Enjoy! TIPS:

  • Kjøp syltede grønnsaker på butikken eller lag selv!

  • Doble porsjonen hvis du ønsker potetsalat til flere