top of page

Tilslørte bondepiker

Epler, krem og kavring med en ny vri! Nok til 2-3 porsjoner.

Ingredienser

  • 2dL havregryn (100g)

  • 8ss sukker

  • 1ss smør

  • 2ts kanel

  • 2 store epler

  • 1dL vann

  • 3dL kremfløte

  • 0.5ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

  • Ha havregryn, 4ss sukker, kanel og smør i en kjele

  • Varm det opp til smøret er smeltet og sett til side

  • Skrell eplene og kutt i biter

  • Ha eplebitene i en kjele med 1ss sukker og vann. Kok opp under lokk og la bli myke

  • Mos så eplebitene med en gaffel

  • Visp fløte, vaniljesukker og 3ss sukker til krem

  • På tide med anretning!: 1. Krem -> 2. Eplemos -> 3. Havregrynskavring -> 4. Krem -> 5. Kavring

!! Rekkefølge på anretning kan endres ;)

bottom of page