top of page

Alt-i-ett pastagryte

Raskt gjort, på under 20 minutter! 2 porsjoner

Ingredienser

  • 150g pastaskruer

  • 500g pastasaus

  • 5dL vann

  • 1 pose grønnsaksris

  • 1pk. kidneybønner

  • 2 fedd hvitløk

  • 0.5dL melk

  • 50g gulost

  • 140g tomatpuré

  • Salt + pepper

  • Basilikum

  • Parmesan

Fremgangsmåte

  • Finn fram en kjele

  • Ha i kidneybønner, grønnsaksris og pastasaus

  • Ha i 5dL vann, to hvitløksfedd (presset) og pasta

  • Krydre med to klyper salt og ca 0.5ts pepper

  • Ha i melk og tomatpuré

  • Rør godt og få alt til å småkoke

  • Sett ned varmen og ha på lokk

  • La småkoke i 10-15 minutter

  • Rør inn revet gulost

  • Topp med basilikum (tørket eller fersk) og revet parmesan

  • Enjoy!

bottom of page