Bacondadler

Enkel snacks til helgefrokosten eller tapasen! 12 stk.

Ingredienser

  • 12 dadler

  • 1.5pk. baconskiver

  • Fersk rosmarin

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme

  • Finn fram dadlene og kutt på langs ned midten

  • Fjern steinen og lukk igjen dadlene igjen

  • Legg dadlene på et stekebrett

  • Kutt baconskivene i to

  • Surr baconskivene rundt dadlene og legg på stekebrettet

  • Stek på midterste rille i ca. 15 minutter

  • Når baconet er stekt og crispy, tadet ut

  • La kjøle seg litt ned på kjøkkenbenken

  • Ha de over på en tallerken, eller i en skål

  • Dryss over fersk rosmarin og server! TIPS:

  • Er du ekstra glad i bacon kan du selvsagt bruke en hel baconskive per daddel ;)