Bakt desserttoast

Bruk opp gammelt brød! 6 stykker.

Ingredienser

  • 2 baguetter eller 4 skiver loff

  • 2 egg

  • 50mL kremfløte

  • 50mL melk

  • 1 klype kanel

  • 25g sukker + 1ss sukker

  • 1ts vaniljeekstrakt

  • 1 klype salt

  • 60g kremost

  • 2 håndfuller bringebær

  • 0.5 banan

Fremgangsmåte

  • Start med å steke baguettene slik pakken tilsier

  • Sett stekeovnen til 175c over- og undervarme

  • Finn fram en bolle og ha i egg, kremfløte og melk

  • Legg til 1ss sukker, kanel, vaniljeekstrakt og salt

  • Visp det sammen og sett til siden

  • Finn fram en ny bolle

  • Ha i kremost og resten av sukkeret (25g)

  • Pisk det godt, kutt bananen i biter og legg til bollen

  • Ha også i bringebærene og vend sammen

  • Kutt de stekte baguettene i biter

  • Spre de utover en liten, ildfast form

  • Fordel kremostblandingen rundt og oppå

  • Hell over eggeblandingen

  • Dryss gjerne over ekstra sukker og stek alt på midterste rille i 50 minutter

  • Kutt retten i 6 kvadraten og dryss over melis

  • Enjoy!