Eplekake baked oats

Spis eplekake til frokost!. 1 porsjon.

Ingredienser

  • 75g havregryn (1.5dL)

  • 1.5ts vaniljesukker

  • 1.5ts kanel

  • 1ts bakepulver

  • 0.5ts kardemomme

  • 1ss brunt sukker

  • 1 klype salt

  • 2ss honning

  • 1 egg

  • 0.5dL melk

  • 0.5 eple

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 190c over- og undervarme

  • Kutt eplet i små biter

  • Ha alle ingredienser utenom eplet i en blender

  • Blend godt, legg til eplebitene og bland alt sammen

  • Hell alt over i en ildfast porsjonsform

  • Strø gjerne over litt ekstra brunt sukker og eplebiter

  • Stek på midterste rille i 25-30 minutter

  • Server som den er, eller topp med krem ;)

  • Enjoy!

TIPS:

Bruk den type havregryn du har tilgjengelig

Honning kan erstattes med sirup eller brunt sukker