Eplekake panna cotta

Fyldig panna cotta med smak av eplekake! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2.5dL kremfløte

  • 1ts gelatinpulver

  • 2ss lunkent vann

  • 0.5ts vaniljepulver

  • 0.5dL brunt sukker

  • Eplesyltetøy og krem

Fremgangsmåte

  • Ha gelatinpulver og lunkent vann i en bolle

  • Bland sammen og sett til siden

  • Ha fløte og brunt sukker i en kjele

  • Legg til vaniljepulver og kok opp mens du rører

  • Skru av varmen når det koker

  • Ha i gelatinpulveret og rør til det er oppløst

  • Sett det i kjøleskapet

  • La det kjøle seg ned til yoghurtliknende tykkelse

  • Rør godt og fordel det på 2 serveringsglass

  • Sett panna cottaen i kjøleskapet i 3-6 timer

  • Topp med krem, eplesyltetøy og dryss over brunt sukker

  • Server og enjoy!