Gresskarpasta

Kremet pasta med gresskar som hovedingrediens. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 250g gresskar

  • 1 stor sjalottløk

  • 1 hvitløksfedd

  • 1/3 rød chili

  • Olivenolje

  • Salt o gpepper

  • Fløte

  • 1ss tomatpure

  • 1ts ingefærpulver

  • 150g pasta

  • Persille

  • Chilimix

  • Fetaost

Fremgangsmåte

  • Start med å stille ovnen din på 100c full damp

  • Skrell, rens og kutt gresskaret i biter

  • Grovhakk sjalottløk, hvitløk og rød chili

  • Ha alt på et stekebrett og hell over olivenolje

  • Krydre med salt og pepper og masser alt godt

  • Sett det i ovnen og la dampe i 10-15 minutter

  • Kok pastaen din og finn fram en blender

  • Ha gresskar og andre grønnsaker i blenderen

  • Legg til fløte, tomatpure og ingefærpulver

  • Blend fritt for klumper og smak til med mer salt og pepper

  • Legg til 2ss pastavann og blend igjen

  • Hell av vannet til pastaen og behold pastaen i kjelen

  • Hell over gresskarsausen og vend alt sammen

  • Fordel pastaen på to boller og dryss over chilimix

  • Topp med fersk persille og fetaost

  • Enjoy!