Havreflarn

Superenkel julesnacks! 14-18 stk.

Ingredienser

  • 100g havregryn

  • 125g sukker

  • 75g smør

  • 1 egg

  • 1ts bakepulver

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme

  • Smelt smøret i en kjele

  • Når smøret er helt smeltet, ha over i en skål

  • Bland inn havregrynen og sett til side

  • I en ny bolle, ha i egg og sukker

  • Visp det til eggedosis

  • Når eggedosisen er klar, ha i bakepulver

  • Legg også til havregrynsblandingen og vend inn

  • Ta en og en spiseskje med røre

  • Legg det på et stekebrett med bakepapir på

  • Ha MAKS 6 teskjeer med røre per brett

  • Husk å spre de godt fra hverandre

  • Stekes i ca. 6 minutter, til de er gylne i kantene

  • Ta de så ut og la kjøle seg helt ned


TIPS:

Flyter flarnene sammen kan du alltids kutte de opp etter steking ;)

Legg til 1ss potetmel for ekstra «crisp» og fylde