Middagspannekaker

Pannekaker med pesto og italienske smaker! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 1 egg

  • 1ss yoghurt

  • 1dL havregryn

  • 1dL melk

  • 0.5ts bakepulver

  • 1 mozzarella (210g)

  • 200g ferdigstekt kyllingfilet i skiver

  • 3-4 håndfuller spinat + ruccola

  • 1 avokado

  • ca. 3ss grønn pesto

Fremgangsmåte

  • Ha egg, yoghurt, havregryn og melk i en blender

  • Legg til bakepulver og blend til en røre

  • Stek til 3-4 tynne pannekaker

  • Kutt avokado og mozzarella i skiver

  • Smør pannekakene med grønn pesto

  • Kutt et snitt fra midten av pannekakene og ut

  • Se for det at pannekaken er delt i fire: Legg spinat og ruccola på delen nederst til venstre, avokado og mozzarella øverst til venstre, kyllingfilet i skiver øverst til høyre, og la delen nederst til høyre forbli tom

  • Brett det sammen: Nederst til venstre over øverst til venstre. Øverst til venstre over øverst til høyre. Øverst til høyre over nederst til høyre

  • Server som det er eller med balsamicoglaze