Italiensk pasta med en norsk vri!! 1 stor porsjon.

Ingredienser
150g spaghetti
100g spekeskinke
1 sjalottløk
3 fedd hvitløk
100g frosne erter
1.5ss smør
2 egg
1dL kremfløte
75g revet parmesan
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Kok spaghettien slik pakken tilsier
Forvarm en stekepanne med litt olivenolje
Riv spekeskinken i biter og stek sprø i pannen
Ha bitene over på en tallerken og la kjøles ned
Finhakk sjalottløk og hvitløk og fres i samme panne
Legg til ertene og stek på høy varme i 1-2 minutter
Skru av varmen og legg til smøret og la smelte
Finn fram en stor bolle
Ha i egg, fløte og parmesan og bland godt
Hell av vannet til pastaen
Ha varm pasta i bollen med egg og fløte
Legg til erteblanding, smeltet smør og spekeskinke
Rør godt og smak til med salt og pepper
Server med ekstra spekeskinke og parmesan
Enjoy!
Comments