Pasta arrabiata

Rask og digg pasta med et ekstra *kick* ! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 200g pasta

  • 1/2 rød chili

  • 1/2 løk

  • 1 fedd hvitløk

  • 1/2ts chilipulver

  • 1ss matolje

  • 1ss tomatpure

  • 1/2 boks hakkede tomater (200g)

  • 1 klype salt + pepper

  • Parmesan og basilikum

Fremgangsmåte

  • Start med å finhakke chili, løk og hvitløk

  • NB! husk å fjerne frøene fra chilien

  • Fres det i en stekepanne med olje og chilipulver

  • Stek til løken er blank

  • Legg til tomatpure og hakkede tomater og kok opp

  • Rør godt og la småkoke i 15 minutter

  • Tilbered samtidig pastaen slik pakken tilsier

  • Når ferdigkokt - hell av vannet

  • Bland pastaen med tomatsausen

  • Smak til med salt og pepper

  • Ha over i 2 skåler og riv over parmesan

  • Topp med fersk basilikum og server!