top of page

Pasta bolognese

  • Ellen Irene Aabol
  • 25. jan. 2021
  • 1 min lesing

Superdigg og kremete pasta med gode grønnsaker! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 200g spagetti

  • 200g kjøttdeig

  • 1.5dL creme fraiche

  • 1 gul løk

  • 1 rød paprika

  • 2 stilker stangselleri

  • 2 fedd hvitløk

  • 2 gulrøtter

  • 1 boks hakkede tomater (ca. 400g)

  • Salt + pepper + basilikum

Fremgangsmåte

  • Finhakk løk, hvitløk, gulrot, stangselleri og paprika. Du kan også kjøre alt i en food processor

  • Fres det gyllent i en stekepanne med litt olje

  • Ha i hakkede tomater og smak til med salt og pepper

  • La småkoke i 10 minutter

  • Ta samtidig og kok spagetti slik pakken tilsier

  • Stek kjøttdeigen og bland det så inn i grønnsakssausen

  • Ha i creme fraiche og rør godt

  • Ha spagettien i to dype tallerkner/skåler

  • Ha over kjøttsaus, topp med basilikum og server


TIPS:

  • For vegetarisk versjon kan du utelate kjøttet eller erstatte det med kjøtterstatning (f.eks. linser)

  • Bytt ut/utelat grønnsakene du ikke liker

  • Bruk glutenfri spagetti for glutenfri versjon

Siste innlegg

Se alle

Comments


  • Svart Instagram Ikon
  • Svart snapchat Ikon
  • TikTok
  • Svart YouTube Ikon

© 2020 by Ellen Aabol

bottom of page