top of page

Pepper carbonara

Kremostpasta med tydelig peppersmak. 1 porsjon.

Ingredienser

  • 75g spaghetti

  • 2 egg

  • 0.5pk kremost med pepper

  • 1/4ts hvitløkspulver

  • salt og pepper

  • 1/4-1/2ts smør

  • Basilikum eller kruspersille

Fremgangsmåte

  • Start med å koke vann

  • Ha i pastaen og kok sånn pakken tilsier

  • Skill to egg og ha eggeplommene i en bolle

  • Legg til kremost pepper og hvitløkpulver

  • Krydre med litt salt og pepper

  • Bland godt og fritt for klumper

  • Hell av vannet til den kokte spaghettien

  • La pastaen bli i kjelen, men av platen

  • Legg til smør og rør til det har smeltet

  • Ha i eggeblandingen og rør alt sammen TIPS: Er sausen for flytende? Varm pastaen med saus på lav varme mens du rører, til det tykner

  • Ha det over på en tallerken

  • Ha på litt fersk basilikum eller kruspersille

  • Kvern over ekstra pepper og enjoy!

bottom of page