Salamibiter

Salt og crispy - perfekt til helgefrokosten. 3 porsjoner.

Ingredienser

  • 9 skiver salami med ostebiter

  • 3ts revet gulost

  • 3 egg

  • Salt og pepper

  • Fersk persille

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme

  • Plasser 3 muffinsformer på et stekebrett

  • Legg 3 salamiskiver i hver muffinsform og plasser de opp langs sidene. Dytt skivene litt ned i muffinsformen og pass på at de overlapper hverandre. De skal dekke bunnen og sidene helt.

  • Ha en teskje revet gulost i hver form

  • Ha i ett egg per form og prøv å holde eggeplomma hel

  • Krydre med litt salt og pepper NB! Vært forsiktig med mengde salt. Salamien er salt fra før.

  • Stek det i ovnen i 18-20 minutter

  • La salamibitene hvile i noen minutter etter steking

  • Fjern salamibitene fra formen(e) med en gaffel

  • Grovhakk samtidig litt fersk persille

  • Server og enjoy! TIPS:

  • Foretrekker du egget mer hardkokt? Stek salamibitene noen minutter lenger.