Salt og crispy - perfekt til helgefrokosten. 3 porsjoner.
Ingredienser
9 skiver salami med ostebiter
3ts revet gulost
3 egg
Salt og pepper
Fersk persille
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme
Plasser 3 muffinsformer på et stekebrett
Legg 3 salamiskiver i hver muffinsform og plasser de opp langs sidene. Dytt skivene litt ned i muffinsformen og pass på at de overlapper hverandre. De skal dekke bunnen og sidene helt.
Ha en teskje revet gulost i hver form
Ha i ett egg per form og prøv å holde eggeplomma hel
Krydre med litt salt og pepper NB! Vært forsiktig med mengde salt. Salamien er salt fra før.
Stek det i ovnen i 18-20 minutter
La salamibitene hvile i noen minutter etter steking
Fjern salamibitene fra formen(e) med en gaffel
Grovhakk samtidig litt fersk persille
Server og enjoy! TIPS:
Foretrekker du egget mer hardkokt? Stek salamibitene noen minutter lenger.
Comments