Pimp opp sjokolademuffinsene med det lille ekstra! 4 muffins.
Ingredienser
100g smør
1dL vann
1 egg
150g creme fraiche
2ss bakekakao
0.5ts natron
0.5ts pulverkaffe
150g sukker
2.5dL mel (ca. 150g)
1 klype salt
Skallet fra 1 appelsin (revet)
100g appelsinsjokolade Topping:
50g romtemp. smør
1-2ss kremost naturell
120g melis
2ss bakekakao
4 ferske jordbær
100g hvit sjokolade
Oransje konditorfarge
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180c over- og undervarme
Smelt smøret & bland med ingrediensene (ikke topping)
Fordel røren på 5 store muffinsformer (3/4 fulle)
Stek de i 20-25 minutter på midterste rille
Lag toppingen: Ha smør og kremost i en bolle
Visp mykt og legg til melis og bakekakao
Visp til krem. Smelt samtidig sjokoladen i vannbad
Bland den hvite sjokoladen med konditorfargen
Dypp jordbærene i sjokoladen og la avkjøles
Hell over mer hvit smeltet sjokolade i tynne striper
La stivne i kjøleskapet
Ha sjokoladekremen over 4 av 5 muffins
Smuldre den siste muffinsen over
Topp med de sjokoladedyppede jordbærene
Server!
留言