Langpanne!
Ingredienser
125g mel
32g bakekakao
1ts natron
1/2ts bakepulver
1/2ts pulverkaffe
1 klype salt
120mL matolje
100g sukker
75g brunt sukker
2 egg
40g yoghurt
1ss vaniljeekstrakt
1.5 medium squash
90g sjokolade
Glasur:
75g kremost
75g romtemperert smør
40g kremfløte
1ss vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme
Bland sammen alle tørre ingredienser i en bolle
Riv squashen og ha i bollen
Bland inn alle ingredienser utenom sjokoladen
Rør godt sammen og kutt opp sjokoladen
Rør inn sjokoladebitene i røren
Fordel kakerøren på 2 små former (15x21cm) eller 1 stor
Stek i 50-60 minutter
Fjern fra formen så fort som mulig og la nedkjøles
Bland sammen ingrediensene til glasuren
Ha glasuren på kaka, pynt og server
Comments