Squashkake

Langpanne!

Ingredienser

  • 125g mel

  • 32g bakekakao

  • 1ts natron

  • 1/2ts bakepulver

  • 1/2ts pulverkaffe

  • 1 klype salt

  • 120mL matolje

  • 100g sukker

  • 75g brunt sukker

  • 2 egg

  • 40g yoghurt

  • 1ss vaniljeekstrakt

  • 1.5 medium squash

  • 90g sjokolade

Glasur:

  • 75g kremost

  • 75g romtemperert smør

  • 40g kremfløte

  • 1ss vaniljeekstrakt


Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme

  • Bland sammen alle tørre ingredienser i en bolle

  • Riv squashen og ha i bollen

  • Bland inn alle ingredienser utenom sjokoladen

  • Rør godt sammen og kutt opp sjokoladen

  • Rør inn sjokoladebitene i røren

  • Fordel kakerøren på 2 små former (15x21cm) eller 1 stor

  • Stek i 50-60 minutter

  • Fjern fra formen så fort som mulig og la nedkjøles

  • Bland sammen ingrediensene til glasuren

  • Ha glasuren på kaka, pynt og server