top of page

Summer kiss fersken mocktail

Haribo peach-godteri i drinkversjon! 2 glass.

Ingredienser

  • 150g Haribo Peach

  • 1.5dL vann

  • 1dL sprite

  • Saften fra 1 sitronbåt

  • 2ss sukker

  • Litt rød og gul konditorfarge

Fremgangsmåte:

  • Ha Haribo Peach og vann i en liten kjele

  • Få det til å småkoke mens du rører

  • Sett det til siden når godteriet har smeltet

  • Klem i saften fra sitronen og rør det inn

  • La det kjøle seg ned til romtemperatur

  • Hell i sprite og rør godt

  • Ha sukkeret på en tallerken og legg til rød og gul konditorfarge

  • Bland det med sukkeret med baksiden av en skje

  • Finn fram to cocktailglass eller high ball glass

  • Dypp kanten av glassene i litt kaldt vann

  • Rull kanten med vann i det fargede sukkeret

  • Finn fram to Haribo Peach

  • Lag et snitt fra en kant inn mot midten

  • Fest 1 godterifersken på kanten av hvert glass

  • Hvis cocktailglass: Hell i mocktailen

  • Hvis high ball glass: Fyll glassene med isbiter og hell over mocktailen

  • Enjoy!

bottom of page