Trøffelpasta

Pasta med trøffelolje og trøffelglaze! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 1ss trøffelolje

  • 1sjalottløk

  • 3 aromasopp

  • 1 fedd hvitløk

  • 200g pasta

  • 1dL kremfløte

  • 3ss parmesan (revet)

  • 2ts trøffelolje

  • Salt og pepper

  • Fersk oregano

  • Trøffelglaze

Fremgangsmåte

  • Kok pastaen og ta vare på 1dL pastavann

  • Finhakk sjalottløk og ha det i en dyp stekepanne

  • Fres løken blank med 1ss trøffelolje

  • Skjær aromasopp i skiver og legg til

  • Krydre med salt og pepper og stek i ca. 5 minutter

  • Ha i ett fedd finhakket hvitløk og stek litt til

  • Skru av varmen og hell i kremfløte og trøffelolje

  • Ha i parmesan og bland alt godt

  • Legg til pastavann til du får ønsket konsistens

  • Ha i den kokte pastaen og vend alt sammen

  • Krydre med ekstra salt og pepper

  • Topp med fersk oregano og trøffelglaze

  • Enjoy! TIPS:

  • Trøffelglaze kan kjøpes på Home&Cottage