Lett lasagne å lage på de travle dagene! 2 porsjoner.
Ingredienser
200g kjøttdeig
0.5 løk
2 fedd hvitløk
1 stangselleri
1 gulrot
2ss tomatpure
1 boks hakkede tomater
Noen cherrytomater
0.5ss provencekrydder
salt og pepper
Bechamelsaus
6 lasagneplater
100g revet ost
Basilikum
Fremgangsmåte
Finhakk løk, hvitløk, stangselleri og gulrot
Stek kjøttdeigen i en stekepanne
Legg til løk, hvitløk, gulrot og stangselleri
Fres i 3-5 minutter
Legg til tomatpure og bland det inn
Hell i hakkede tomater og ekstra tomater
La det småkoke i ca. 5 minutter
Krydre med provencekrydder, salt og pepper
Lag bechamelsaus, eller kjøp ferdiglaget
Forvarm stekeovnen til 190c
Finn fram en liten, ildfast form
Ha i litt kjøttsaus og legg lasagneplater over
Ha på bechamel, mer kjøtt og flere lasagneplater
Repeter til du er tom for ingredienser
End det med kjøttsaus på toppen og dryss over ost
Stek lasagnen på nederste rille i 40-45 minutter
La avkjøles i 5-10 minutter etter steking
Ha over basilikum og enjoy!
Kommentare